21 Jun, 2024

KraussMaffei introduce un nou sistem de denumire a produselor

KraussMaffei introduce un sistem nou și comprehensiv de denumire a produselor, un sistem de naming unitar pentru toate tehnologiile sale.

(München, 21 iunie 2022) - Începând cu noile produse precisionMolding și powerMolding, noile mașini de injecție precisionMixhead și noul purity recyclingLine (fostul edelweiss), KraussMaffei introduce un nou sistem de denumire a produselor sale. În locul abordărilor independente pe domenii tehnologice, mașinile și produsele vor fi denumite în viitor conform unui sistem descriptiv unitar.

 

"Denumirea produselor este o pârghie importantă pentru a consolida în percepția clienților noștri domeniile tehnologice din cadrul Diviziei New Machines și pentru integrarea tehnologiilor și digitale. Împreună, putem fi cei mai puternic furnizor de pe piață", a declarat directorul general Dr. Michael Ruf.

 

Mai exact, produsele și mașinile din cadrul Diviziei New Machines a KraussMaffei vor primi în viitor unul dintre cele patru sufixe de nume:

  • pioneer pentru soluții de linie și sistem,
  • purity pentru produsele din sectorul economiei circulare,
  • power pentru mașinile de injecție hidraulice și extrudere,
  • precision pentru mașini de injecție electrice, automatizări și capete de mixare sau capete de țevi.

 

"Redenumirea ne oferă ocazia de a evidenția clar beneficiile pe care le oferă utilajele și soluțiile KraussMaffei. Clienții noștri pot astfel observa beneficiile pentru afacerile lor de la prima vedere", afirmă Michael Ruf.

 

"În plus, am vrut să dăm produselor noastre un impact emoțional mai puternic. Inițiala "p" a celor patru noi sufixe se leagă de promisiunea brandului nostru, ”Pioneering Plastics”, adaugă Eva März, Head of Brand Management & Strategy, care a dezvoltat conceptul împreună cu o echipă internă de proiect.

 

Redenumirea produselor existente va avea loc treptat. Furnizarea de servicii și piese de schimb pentru produsele existente nu va fi afectată în niciun fel.

KraussMaffei introduce un nou sistem de denumire a produselor