21 Jun, 2024

METRO G med - Noile alimentatoare de materiale pentru aplicații în condiții de cameră curată

Noile alimentatoare de materiale METRO G med au fost dezvoltate special pentru a satisface nevoile procesatorilor de materiale plastice din industria medicală și farmaceutică și îndeplinesc toate cerințele stricte de igienă în conformitate cu reglementările FDA 21 CFR.

Isny, 29 iulie 2023 – Prioritatea absolută în proiectarea alimentatoarelor de materiale a fost calitatea ridicată a suprafeței corpului din oțel inoxidabil electropolizat, facilitatea curățării și fiabilitatea procesului. Prin urmare, sunt utilizate site de filtrare a materialelor rezistente, din oțel inoxidabil, filtre speciale cu garnituri de înaltă calitate, adaptate aplicațiilor în camere curate. 

Alimentatoare de sistem pentru cele mai înalte cerințe de siguranță și igienă

Un punct de focus este supapa de vid prin implozie cu membrană îmbunătățită, care nu necesită aer comprimat și poate funcționa în interiorul celor mai stricte medii de cameră curată.

O unitate de desprăfuire opțională asigură o calitate ridicată a materialelor plastice de înaltă performanță care urmează să fie prelucrate. Praful îndepărtat de pe materialul care urmează să fie transportat este aspirat către filtrul central cu un flux de aer filtrat și separat. O supapă de aspirare prin implozie cu filtru HEPA H13 este instalată în dotarea standard. După fiecare operațiune de transport, o implozie curăță sita din oțel inoxidabil. În timp ce supapa de vid prin implozie standard se deschide și se închide pneumatic, supapa de vid prin implozie cu membrană opțională utilizează vidul generat pentru acționarea supapei. Aceasta este o condiție prealabilă optimă pentru instalarea în camere curate.

Toate suprafețele care vin în contact cu produsul sunt realizate din oțel inoxidabil sau din materiale plastice conforme cu standardele FDA și au o rugozitate maximă de Ra 0,8 µm. motan oferă o documentație detaliată a materialelor utilizate. Marginile rotunjite, clapeta de evacuare din oțel inoxidabil, complet demontabilă și rezistentă la abraziune, precum și corpul din oțel inoxidabil electrolizat asigură o curățare ușoară a unităților din seria METRO G med.

motan oferă, de asemenea, o variantă care poate fi montată direct pe flanșa de alimentare a mașinii de injecție. Acest alimentator fără clapetă de evacuare nu necesită un buncăr de material separat, funcționează cu cantități reduse de material și, astfel, minimizează timpul de staționare (un aspect deosebit de important pentru materialele uscate). Prin urmare, este ideal pentru transportul materialelor higroscopice și în cazurile în care spațiul este limitat.

Utilizând varianta corespunzătoare de supapă de vid precum și selecția optimă pentru orice debit de material (0,5 l, 1 l, 3 l, 6 l și 30 l), alimentatoarele de materiale METRO G med creează soluții personalizate pentru cele mai înalte standarde de calitate și igienă într-o gamă largă de aplicații din industria medicală și farmaceutică.

METRO G med - Noile alimentatoare de materiale pentru aplicații în condiții de cameră curată